![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 Kur: Jauka, klusa vieta , kur neviens tevi netraucē! ![]() |
NU taa luudzu pastaastiet cik aptuveni ir graamatu juusu plauktaaa??
Maneeejajaaa ~200 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
Pašreizējā dislokācijas vietā labi, ja pārdesmit, un tās pašas visas nav manas. Toties ir čupiņa virtuālajā skapī (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Bet bērnībā es dzīvoju pie vemāmiņas, un tur mums visas sienas bija noklātas ar grāmatplauktiem. Jā, jā. Kopotie raksti, i ārzemju, i latviešu, pasakas, zinātniskā fantastika, dārzkopība, celtniecība, utt, utjpr, nepieminot vēl visas vecās avīzes un žurnālus, no kuriem neviens netika mests ārā, bet rūpīgi glabāts bēniņos. Nezinu, cik tur īsti bija, skaitītas netika, diena paietu. Bet pietiekoši, lai varētu teikt, ka DAUDZ. Tā kā tāda maza ciematiņa bibliotēkā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Lieki piebilst, ka man tāda grāmatu pārpilnība likās pilnīgi pašsaprotama. Kad gribas kaut ko lasīt, pieej tik pie plaukta izvelc, palasi.. Lai gan tās interesanākās nez kāpēc parasti izrakās skolas bibliotēkā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un tās grāmatas man seko. Sākot studijas, apmetos dzīvot pie draudzenes, viņai nekādu grāmatu diez ko nebija. Toties tēvs - bibliomāns. Un vienreiz sadomāja visas grāmatas viņai atdot. Sienas nu ir nomūrētas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 11:14 |