![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: CĒSIS ![]() |
peedeejaa laikaa es esmu saakusi no riitiem skatiities sapnju skaidrojuma graamataa..es laikam tiem ticu,bet juus? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
Sapņi ir kas pavisam dīvains, tā ir tāda mini domnīca, kurā salej kopā vairākas pudeles vienlaicīgi, kārtīgi samaisa (ne sakrata) un iesviež zobu bakstāmo ar olīvi!
tehniski mūsu smadzenes strādā nepārtraukti, ir tik daudz informācijas, ko gan vajag gan nevajag, ka naktī ir jāsakārto pa plauktiņiem viss kas. Sapņos var paredzēt nākotni, bet princips ir tāds pats kā domnīcai. Smadzenes uzņem mežonīgi daudz informācijas, kuru lietderīgi izmanto savus 25%, pārējais jau kaut kur paliek, tikai neizmantots. Ja tu visu gadu neesi mācījies, tad pastāv varbūtība izgāsties eksāmenā - loģiski. Ja tu dienas laikā peidzīvo ko satraucošu, tad uztvertā informācija tur pat vien figurē - ja cilvēks melo tonodod žesti, ja melo, tad nesakrīt informācija sīkumos ja kaut kas nav kā vajag - nu bet jūt taču. Sapņos šīs sajūtas tiek sagrieztas pa maziem gabaliņiem un salīmētas pa jaunam, intresantās kombinācijās, dažreiz tās nekur neder (ceļš kas ieved taisni jūrā, uzlekt koka zarā atmuguriski, lidot virs jūras, redzēt klasesbiedru kā teroristu) bet ir reizes, kad tu redzi to ks notiks (tevi atlaidīs no darba, nomirs vecmāmiņa, tu saslimis, vai kāds cits tuvs cilvēks) vienkārši tavā galvā tas ir bijis vienmēr, tu neesi spējis to izgriezt un ielīmēt realitātē. Šeit arī slēpjas sapņu spēja paredzēt nākotni, jo nākotne ir likumsakarīga tagadnes un pagātnes turpinājums. Bet tad ir sapņi kuri nav izskaidrojami - cilvēki, kurus tu kādreiz nākotnē satiksi, kāda cita dzīve, vai vienkārši cita dzīve. Citreiz pamostoties no sapņa tu jūties daudz nogurušāks nekā pirms aizmigšanas jo turienes dzīve ir prasījusi līdzīgu sasprindzinājumu. Un ņemot vērā faktu,ka arī realitāti ( ne tiaki sapņus) rada mūsu smadzenes, nemaz nav jābrīnās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 17:53 |