![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: CĒSIS ![]() |
peedeejaa laikaa es esmu saakusi no riitiem skatiities sapnju skaidrojuma graamataa..es laikam tiem ticu,bet juus? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
mani sapņi pēdējā gada laikā ir kļuvuši īpaši spilgti (varbūt bija arī pirms tam, es neatceros), es pat vismurgainākajos varu brīvi lidot, ja vēlos. fantastiska sajūta, kaut arī pa dienām apzinos, ka tas nenotiek pa īstam. mani sapņi droši vien kompensē manu garlaicīgo realitāti. visforšāk ir tos kontrolēt, izlemt ar skaidru apziņu, kas un kā būs. labi, nu jau aizrunājos. tikko sapratu, ka manos sapņos ir maz sarkanās krāsas, bet ir diezgan daudz zilās, zaļās un sudrabainās.hmmm, par šito man bus jāpadomā, bet tas tā...
es esmu ciešā pārliecībā, ka sapņus var izskaidrot tikai pats cilvēks, protams, es nesaku, ka tas tā ir vienmēr, bet nu butībā tā ir. tikai tu pats vari atrast sasaisti starp savu sapni un realitāti, nevis sapņu grāmatas, mēs esam pārāk atšķirīgi, lai izmantotu līdzīgu materiālu analīzei. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 23:07 |