![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.04 Kur: Cūkmiestiņā dzeru Sviestalu ![]() |
Visā pasaulē cik nav dzirdēts par visvisādām neizskaidrojamām paradībam, tās var notikt jebkurā brīdī, jebkurā vietā
Es pagājušnakt ļoti vēlu vakarā gāju gulēt. Jau ielīdu gultā, kad pēkšņi kaut ko sadzirdēju: Griestos skanēja klusa vaimanāšana un ūjināšana? Kas gan tas varēja būt? Vai jūs ticat paranormālām parādībām? Vai ar jums kaut kas tāds ir gadījies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.05 ![]() |
nju es tam visada zinja ticu!!man reiz gadijas ta kad gaju vel 1.klase un bija skjiet ka rudens briivdienas....es kko spelejos vai bakstijos sava istaba un viesistaba dzirdeju itka kaada sieviete ar augstpapedeneem nostaigatu triis soljus....(TV bija izslegts un dators arii...un man tobriid nebija majdziiwnieku)...vel reiz atkal spelejoties sava istaba sezhot pie durvim kuras bija valjaa, redzeeju itka paskrienam garam kadu stavu kuram bija melnas zekjes,blondi pusgari mati un melnas kakja ausis.....(mosh tas bija halucinaacijas....bet iisti nez..)un tagad man ir labs draugs kursh nesa melnas zekjes un kakjis ar peleku(gandriiz melnu) spalvas krasu...taa luuk....
Šo rakstu rediģēja Dee: 19.03.2006 11:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:30 |