![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
Nezināju, kur ievietot, ja kas - modi, lūdzu, pārvietojiet.
Nu, man radās tāds jautājums. Lomu spēlē, veidojot tēlu, ir viens visai neapejams punkts - dzimuma izvēle (ja nav taisīta kāda pasaule ar androgīnām radībām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) Sagribējās uzzināt, kā ir citiem spēlētajiem - gluži vienalga, kāda dzimuma tēlu spēlēt vai labprātāk to pierastāko jeb tieši pretēji? Kāpēc? Un. Meitenes bieži spēlē vīriešu lomas spēlēs, parasti, tā teikt, kaut cik viendabīgam dzimumu sadalījumam. Bet ir arī kādi puiši te sievietes tēlu spēlējuši? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Pagaidām esmu divās LS...katrā esmu ar sava dzimuma tēlu...
Man tas ir atkarīgs...es pat pati nezinu no kā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Nē piedodiet...sameloju...zēna tēlu es ievietoju tāpēc, ka manā LS bija diezgan maz zēnu un daudz meiteņu, bet otrā LS bija ļoti daudz zēnu un maz meiteņu... No tā varam spriest, ka es tēla dzimumu izvēlos atkarībā no apstākļiem, bet teikšu atklāti...an labāk patīk spēlēt kā zēnam...neinu kāpēc...varbūt tāpēc, ka tas ir nepierastāk un ir ineresani iejusties puiša ādā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 07:58 |