![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
Nezināju, kur ievietot, ja kas - modi, lūdzu, pārvietojiet.
Nu, man radās tāds jautājums. Lomu spēlē, veidojot tēlu, ir viens visai neapejams punkts - dzimuma izvēle (ja nav taisīta kāda pasaule ar androgīnām radībām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) Sagribējās uzzināt, kā ir citiem spēlētajiem - gluži vienalga, kāda dzimuma tēlu spēlēt vai labprātāk to pierastāko jeb tieši pretēji? Kāpēc? Un. Meitenes bieži spēlē vīriešu lomas spēlēs, parasti, tā teikt, kaut cik viendabīgam dzimumu sadalījumam. Bet ir arī kādi puiši te sievietes tēlu spēlējuši? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Nekad neesmu par to īpaši zutaraukusies patiesībā man ir gadījises spēle† dažādas lomas. gan meiteņu gan puišu. Tomēr protams, es piekrītu, ka meitenēm meitenes lomu notēlot ir vieglāk nekā zēnam meitene, bet tā kā zēnu trūkums spēleš pārsvarā vienmēr ir bijusi lielāā problēma. Tad atrisinājams tai ir viens, kam eitenes tēlo zēnus.
Arī par sevi vecāka tēla atšpēlešana, kas man ir iekš I-cukkarpas, kur es tēloju vidēja vecuma profesoru. man nesagādā grūtības. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.05.2025 08:22 |