![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
Nezināju, kur ievietot, ja kas - modi, lūdzu, pārvietojiet.
Nu, man radās tāds jautājums. Lomu spēlē, veidojot tēlu, ir viens visai neapejams punkts - dzimuma izvēle (ja nav taisīta kāda pasaule ar androgīnām radībām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) Sagribējās uzzināt, kā ir citiem spēlētajiem - gluži vienalga, kāda dzimuma tēlu spēlēt vai labprātāk to pierastāko jeb tieši pretēji? Kāpēc? Un. Meitenes bieži spēlē vīriešu lomas spēlēs, parasti, tā teikt, kaut cik viendabīgam dzimumu sadalījumam. Bet ir arī kādi puiši te sievietes tēlu spēlējuši? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
He, he. Atradās. Man jau liekas, ka tas ira forši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Bet vispār var iebraukt arī auzās ar pretējā dzimuma izspēlēšanu. Tāpatās kā iebraukt auzās par sevi vecāka tēla spēlēšanā. Pieredzes imitēšana, tā teikt. Ne vienmēr izdodas. Pati tomēr labprātāk esmu sava dzimuma ādā - vieglāk darboties. Lai gan "džekot" arī ir interesanti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:30 |