![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.04 ![]() |
Nezināju, kur ievietot, ja kas - modi, lūdzu, pārvietojiet.
Nu, man radās tāds jautājums. Lomu spēlē, veidojot tēlu, ir viens visai neapejams punkts - dzimuma izvēle (ja nav taisīta kāda pasaule ar androgīnām radībām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) Sagribējās uzzināt, kā ir citiem spēlētajiem - gluži vienalga, kāda dzimuma tēlu spēlēt vai labprātāk to pierastāko jeb tieši pretēji? Kāpēc? Un. Meitenes bieži spēlē vīriešu lomas spēlēs, parasti, tā teikt, kaut cik viendabīgam dzimumu sadalījumam. Bet ir arī kādi puiši te sievietes tēlu spēlējuši? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Vieglāk, protams, spēlēt savu dzimumu. Bet ļoti bieži spēles pasaule ir tāda, ka būtu taisni vai nedabīgi, ja tēls būtu, manā gadījumā teiksim, sieviete. Bet spēlēt gribās, jo izklausās, ka būs interesanti. Tad es veidoju pretējā dzimuma tēlu. Piemēram, man iekšēji kaut kā nepatīk sievietes-karotājas. Nevis vienkārši tādas, kas prot šaut vai ar zobenu vicināties, bet tādas, kas jau būtu par amazonēm dēvējamas, t.i. puiši brunčos. Un es neredzu neko sliktu, ja amazones vietā būs karotājs ar tādām pašām spējām, ja es gribu spēlēt karotāju.
Ir spēles, kur ir vienalga, kāda dzimuma ir tēls. Nav būtiski. Vai šeit, forumā, kāds puisis ir meiteni spēlējis, to es neesmu pamanījusi, bet galda spēlēs ir gadījies. Nekas traks jau tāpēc nav noticis. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 03:47 |