Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Emmas Vatsones jaunā vēstule
ils
iesūtīt 02.03.2006 13:39
Raksts #1

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Katru reizi, kad jūs rakstāt Emmai Vatsonei, jūs saņemsiet regulāri papildinātu vēstuli [vai standarta ?] – absolūti interesantu.

Nu, pēc deviņu mēnešu prombūtnes es atkal esmu atpakaļ studijā, kur mēs sākam Harija Potera un Fēniksa ordeņa filmēšanu. Es nespēju noticēt tam, cik ātri ir pagājis pēdējais gads! Es biju atpakaļ skolā, smagi mācoties maniem GCSE, panākot iekavēto kopā ar draugiem un ģimeni un daudz spēlējot hokeju… un tagad jāskaita sekundes līdz tam, kad mani ekši [eksāmeni] pa īstam sāksies – jūnijs man liekas mazliet par ātru priekš manis! Es nespēju vien sagaidīt to laiku, kad man viss tas jau būs garām, cik gan lieliski es jutīšos, kad es varēšu uz īsu laiku pamest savas grāmatas - nav visai hermioniski, es zinu!

Tā nu tagad manas mācības rit paralēli kopā ar filmēšanu un patiešām ir labi būt atpakaļ pie Harija Potera. Es skumstu pēc visiem saviem skolas draugiem un dzīves, ko dzīvoju, kamēr biju prom, tomēr es esmu tik sajūsmināta par filmu, kurā piedalos, ka tas padara prombūtni no visa tā mazliet vieglāku.

Šī filma nes svaigas un jaunas izjūtas katru dienu, es iedzīvojos saskarsmē ar jauno filmēšanas grupas un aktieru sastāvu. Vislabākais ir režisora Deivida Jeitsa jaunā pieeja scenārijam. No viņa, es jūtu, jau esmu kaut ko iemācījusies, kaut gan mēs esam tikai īsu brīdi kopā strādājuši. Šo gadu es pavadīšu kopā ar savu ierasto Hermioni – daudz skraidot apkārt, paveicot kādus trikus šur un tur, un braucot uz visurieni!

No Veritaserum.com.

Šo rakstu rediģēja erty: 02.03.2006 15:46
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Viesis_Viesis_*
iesūtīt 17.03.2006 17:57
Raksts #2

Viesi

super.. labii ka vinniem tur labi iet! es ar nepacietiibu gaidiissu jaunoo filmuu.. kas vareetu buut arii interesanta.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 10.06.2025 10:08