![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
Kāda Kalifornijas apgabala skola no savas bibliotēkas izņēmusi un atzinusi par 'ne īpaši ieteicamām' 23 grāmatas, tai skaitā jaunāko grāmatu no Harija Potera sērijas - Jauktasiņu Princis.
Tā nolēmusi skolas skolotāju un vecāku padome, kas sniedz arī visai radošus iemeslus. Piemēram, Jauktasiņu Princis ir fantastikas grāmata, bet "mēs gribam, lai grāmatas ir tās, uz kurām bērni var attiecināt reālo dzīvi", uzskata skolotāja Marlēna Olivareza. Viņa arī uzskata, ka Harija Potera grāmatas "neveido raksturu, nesniedz lasītājiem prieku vai lasīšanas baudu, kā arī neveicina lasīšanu". No bibliotēkas izņemtas arī Valta Disneja sērijas grāmatas, grāmatas par mazā ģēnija Artēmija Faula piedzīvojumiem un citas ne mazāk populāras bērnu grāmatas. Pilns raksts - LA Daily News vietnē. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
esmu dzirdējusi vienu tādu štuku, ka HP grāmtās ir kodi, kuri patiešām izraisot pusaudžos vēlmi par katru cenu dzīvot tādu, cūkkārpieša dzīvi. kad šito 1.reiz dzirdēju, nodomāju, ka galīgs sviests, bet paanalizējot informāciju, sapratu, ka daļa taisnības jau ir. tagad nebļaujiet uz mani, bet tās grāmatas īstenībā esot uzrakstījis viens no Templiešu ordeņa atzariem, lai piesaistītu sev vairāk sekotājus. uz to mana miesīga mamma atteica, ka tas izklausās ļoti ticami, jo es jau esot pilnīgi pārņemta ar ''to'' grāmatu. viņai viņa arī tīri labi patīk, bet ne jau tā. ak, es droši vien izklausos diezgan murgaina, bet domu var saprast. un tās grāmatas izdošanas laiks arī esot aprēķināts tieši attiecīgi 1 paaudzes izaugšanas laikam - pusaudža periodam.
domāju, ka tā skola ir padzirdējusi ko līdzīgu un tagad nolēmusi aktīvi karot pret ko tādu. un vēl viņi visi droši vien iet baznīcā, katru svētdienu. Šo rakstu rediģēja juura: 16.03.2006 19:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 15:14 |