![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... Sīkāk skatīt ATD! Mīlīši, saturās, jo mēs... Sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Pjērs sāka braukt lēnāk, bet sirds tik un tā vēl nemierīgi dauzījās...
Tikai tagad Pjērs aizvēra logu, jo putekļi pija pilns deguns. Mežzinis nošķaudījās. Līdz Derfildai vairs nebija tālu. Es neesmu traks...tās vienkārši bija halucinācijas. Interesanti..vai puika redzēja to pašu?... Nē... vakarā es visiem jauniešiem pateikšu, ka uz strautu un kalniem ir aizliegts iet... mežzinis nodomāja un mašīna iegriezās nākamajā līkumā. Līkumā varēja saredzēt, ka mežz beidzas un sākas aizaugušas pļavas. Ceļa labajā pusē atradās mežziņa māja. Mēs nedaudz piestāsim...man šis tas jāpaņem no manas mājas...viņš noteica nobremzējot, bet viņa balss vairs nebija droša un skanīga. Viņš nogriezās un mašīna ieslīdēja pagalmā. Dīvaini...es neatstāju ārdurvis vaļā...mežzinis nodomāja. Izslēdzis mašīnas motoru mežzinis uzsauca jauniešiem: Jūs pagaidat te pat...es tūliņ būšu atpakaļ. Tad aizcirzdams durvis viņš braši iesoļoja mājā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 17:54 |