![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Laikam jau šeit (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Ko Jūs izmantojat par grāmatzīmi? Vai arī jums ir kāda mīļākā grāmatzīme, vai paštaisīta, vai dāvināta? Pašlaik grāmatai, ko lasu es izmantoju Paradise Saloon bukletu kā grāmatzīmi. Gadījās iet garām un paņēmās. A parasti par grāmatzīmēm man kalpo dažādi bukleti, čeki, papīri. Viss, ko var iedomāties un ko pat nevar iedomāties. Kādreiz gribētu īstu grāmatzīmi, tādu, kādu pārdod V&R pie kasēm (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) to 3D grāmatzīmīti. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pati dzīve ![]() |
Staasts skumjsh. Der uzzinaat.
Taatad bija taa. Lasu es daudz un visur. Maajaas, pie galda, gultaa, tualetee.. Eem, trolejbusaa, kafejniicaa, reizeem lekcijaas, autobusos arii. Pieturaas. Visur. Aaa, vannaa. Bet reti. Un ir arii taa, ka visas (99proc) graamatas, ko es lasu, ir no biblioteekas. Es loku stuuriishus. Shito nikji man ieraadiija teevs. Pirms tam ciitiigi liku graamataas vecas meeneshbiljetes, kuru man ir diezgan daudz - gandriiz 2 simti. Nu luu, bet ja godiigi, tad taas graamatziimes man muuzhiigi pazuda. Nu, un ja situaacija ir taada, ka tu staavi pieturaa un lasi graamatu, taatad staavi, nevis seedi, un piepeshi velkaas trolliitis. Jaakaapj tachu iekshaa, jaameklee vieta, lai var lasiit taalaak utt. Nu kaa gan var paspeet kartiigi atrast kkaadu graamatziimi, ja ir shitaads stress?? Ja godiigi, es ik pa briidim sevi strosteeju par to, ka ar taadu necienju pret graamataam iztureeties nedriikst. Bet slinkums. Vai aizmirstaas. Bet tad, kad es par astotdalju savas algas nopirku jauno HP, tad gan stuuriishi netika lociiti. Gandriiz atrunaaju sevi no eeshanas, kameer lasiishu, bet tad jau viss prieks buutu veejaa. Bet bija ok - Princim nav neviena traipinja. Taatad taas discipliinas man pietiktu. Bet.. /notraush asaru/ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Laikam nesanaaks. Taas graamatziimes kriit aaraa. Wot. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 07:13 |