![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: CĒSIS ![]() |
peedeejaa laikaa es esmu saakusi no riitiem skatiities sapnju skaidrojuma graamataa..es laikam tiem ticu,bet juus? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
CITĀTS(gerda.skr@inbox.lv @ 11.01.2006 20:40) [snapback]539066[/snapback] manliekaas ka visbriesmīgākais, ir un mēdz piepildīties ir jauna māja. ja tu sapnī redzi jaunu māju, tad gaidāma drīza radinieka nāve. mamma bērnībā redzēja jaunu māju, un tajā naktī nomira viņas tētis (mans vectēvs) Muļķības! Es esmu redzējusi jaunu māu, turklāt, rī iemeslu, kādēļ mēs uz turieni pārceļamies un neviens nenomira! Ne vienmēr sapņi kaut ko vēstī. Un, ja arī vēstī, katram cilvēkam sapņi ir savādāki un katram viņi ir savādāk jātulko! Sapņu grāmata ir tikai jautrībai! es pati ---> Kalevale//**// |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 11:34 |