![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.05 ![]() |
mums katram dvēselē ir kāds velniņš vai kas cits. droši vien jums ir kāds maģisks dzīvnieks, kurš jums ir ļoti mīļš, vai jums tas vienkārši patik. lūdzu uzraksti, kas ir TAVS maģiskais dzīvnieks!vēl , ja vari uzraksti iemeslu, kāpēc viņš tev patīk! ja tev (diemžēl) tāda nav, uzraksti, kas tev riebjās! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif)
PS. man pūķis! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) Šo rakstu rediģēja gerda.skr@inbox.lv: 14.02.2006 19:10 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.03.06 Kur: Mājās. ![]() |
Nu laikam kaķis, jo man bija viens ļoti mīļs kaķis, bet tur tā lieta, ka viņš bija pārāk aktīvs un tml...Un viņu sauca Picis...un viņš bija kastrēts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) un kaimiņiem nepatika, ka te kaķis, jo viņš vienreiz piečurāja smiltis, kur bērni spēlējas, un kaimiņi domāja, ka viņš čurā trepjtelpās, lai gan viņam pat gads nebija, bet tas ofic nebija viņš...Vispār Picis bija mīļš, aktīvs, jautrs dzīvnieciņš, bet laikam biki dumjš, jo viņam laikam patika runči... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet tā bija...Āpāc... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet lai nu kā, viņu aizveda pie manas omes, un viņš visos kaimiņu dārzos, gāja ēst gurķus, un vienā noēda pavisam...un viņš visādas blēņas strādāja...Un viņu iemidzināja.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) Viņš visiem bija ļoti žēl, bet es tobrīd biju Cēsīs(lai gan dzīvoju Liepājas raj.) un neko nevarēju darīt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) bet man viņš tā patika...Viņam tagad būtu3 vai 4 gadi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Tas ir dzīves stāsts par manu kaķīti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.05.2025 02:37 |