![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Izmantojot meklētāju, neatradu pavedienu, kas būtu veltīts šai grāmatai, kuru daudzi uzskata par visizcilāko pagājušā gadsimta darbu. Šovasar viņu pārlasu jau kādu sesto reizi, bet joprojām neapnīk.. saistošs, vēsturisks romāns ar kaislībām un intrigām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .
Kādas ir jūsu atsauksmes ? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.03.06 Kur: somewhere else ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ataa_a.gif) Man ta likas fantastiska graamata...ta jau arii ir fantastiska gramata..bet tagad kad esmu vinju izlasijusi un parlasu kuro reizi...man dzirdot vien vardu Skarleta, Vejiem Lidzi vai Rets uznaak raudiens (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
Sausmiigi emocionaala graamata..un es esmu jutiiga...vispaar jutiigiem cilvekiem vinju vajadzeetu aizliegt .. Mani fascineja ka Skarleta nesaluuza pat graamatas beigas!Tur es tiehaam domaju ka vinja saluziis ... ak tagad es atkal raudaashu..jaiet uz citu vietinju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ataa_a.gif) P.S.es nemaz nezinaaju ka ir vel citas graamatas..esmu izlasiijusi tikai"Vejiem lidz".. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 02:32 |