![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... Sīkāk skatīt ATD! Mīlīši, saturās, jo mēs... Sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Sebastians ievēroja, ka pār meitenes seju norit viena asara, kas viņam pašam lika sajusties neērti atceroties savu pēdējo publisko raudāšanu. Nepārdzīvo... meitene viņam likās tik neaizsargāta, kaut kur dziļi sevī viņa atgādināja bebiju. Par šo domu viņš pasmaidīja un apsēdās zālienā. Ah es iepriekš meklēju telefonam zonu, bet kad to neatradu... viņa dūre sažnaudzās, tad aizsviedu telefonu tur krūmos. Vēl nedaudz un tas būtu uzkritis uz akmens. Vienu brīdi es cerēju, ka Tu brauksi mājās un paķersi mani... Sebastians ar rokām bijam noplūcis kādu zāles stiebru un to salocījis ap savu pirkstu. To pamanījis viņš izmeta to no rokām un atkal pievērsās meitenei. Ja Tu vēlies palikt ar kādu vienā istabiņā, tad vari nākt pie manis... Viņš palūkojās meitenes acīs un pamanīja asaras, kas draudēja izplūst.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.06.2025 06:08 |