![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... Sīkāk skatīt ATD! Mīlīši, saturās, jo mēs... Sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
-Domā man pietrūktu drosmes, vai arī, ka man negribas iedzert....?
Terija nekaunīgi atbildēja zēnam un vēl klāt pie visa apburoši pasmaidīja. Un tad viņai nācās pagriezteis, jo aizmugurē nokauca mašīnas riepas un meitene izbrīnījusies pagriezās par simts astoņdesmit grādiem... Pagaidījusi kamēr Džons sasveicinās ar Pjēru kurš izskatījās jāatzīst, ka diezgan dīvaini. Viņš izskatatījās tāds it kā visu laiku būtu pavadījis mežā. Interesanti kā būs tur uz vietas, tomēr vispirms ir jānokļūst galā. Meitene nodomāja un tad izlēma ķerties vērsim pie ragiem... -Labdien, es atvainojos, par mana ceļojuma biedra netaktiskumu, bet mums atgadījās neliela kļūme, kuras dēļ mēs palikām šeit uz ielas un mums ir ļoti nepieciešams nokļūt līdz Derfīldai...Varbūt, ka jūs varētu mums ieteikt vismaz uz kuru pusi ir jādodas, lai viņā nokļūtu? Meitene ļoti laipni un mīļi pajautāja. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 18:07 |