![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... Sīkāk skatīt ATD! Mīlīši, saturās, jo mēs... Sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Terija brītiņu ļoti centīgi lūkojās zēnam acīs un tad pasmaidīja.
-Es nekad neesmu sūdzējusies par to, ka man iekšā kaut kas trūktu. Tomēr man šķiet, ka tā vecenīte bija sūtīta mums pakaļ, bet pēc mūsu uzvedības viņa var mierīgi pateikt, ka mūs nav redzējusi vai, ka mēs neesam atbraukuši un tas Pjērs nemaz neuztrauksies... Viņa sekundi pasvārstījās domīgi aplūkodama ciematiņu. Te nav kur aizķerties, nav kam īsti pajautāt. Krogs? Tur izskatās pārāk pilns ar dažādiem alkoholiķiem, bet ko, lai iesāk? Nevar te tā tagad palikt un es neesmu viena. Nu labi es vēl varētu aizvilkties līdz tai Derfieldai, bet Džons? Jāatzīst, ka neskatoties uz visu Terijai šis zēns tomēr patika. Tāpēc pamest viņu tagad te vienu šķita negodīgi un nežēlīgi.... Un tomēr kam lai pajautā uz ielas tak nav neviena cilvēka. Var jau pamēģināt krogū, tikai, kas no tā sanāks? Nju labi pajautāšu viņa domas...Meitene izlēma. -Un kur tad tu domā pajautāt, par to kā nokļūt Derfieldā? Galu galā palūkojies apkārt te gandrīz neviana nav. Vismaz uz ielas atskaitot mūs točana. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.06.2025 02:05 |