![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... Sīkāk skatīt ATD! Mīlīši, saturās, jo mēs... Sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
-Idejas?
Terija palūkojās zēnam acīs. -Jā ideja bija braukt kopā ar šo kā tu nosauci "Piedzērušo veceni" bet tā kā tu tik laipni paspēji no viņas atvadīties, tad nekas cits neatliks kā meģināt tikt galā ar auto stopiem, kaut gan man nav ne mazākās nojausmas vai uz to pusi kāds vispār iedomāsies braukt, bet mēģināt jau var... Sākumā meitenes balss bija diezgan aizkaitināta, bet ar katru vārdu ko viņa izteica balss intonācija palika ar vien laipnāka un laipnāka. Beigās meitene pasmaidīja un piebilda... -Starp citu Džon mani sauc Terija un jā mēs patiešām dodamies uz vienu un to pašu vietu. Viņa palūkojās tālumā uz kalniem kuru virsotnes bija tik neticami smailas. Slēpošana atkrīt. Meitene ar nožēlu nodomāja un uzmetusi sev uz muguras divas ceļa somas trešo paņēma rokās. -Man ir tāda doma, ka viņa pēc mums neatgriezīsies tā kā nāksies vien doties ar kājiņām. Jo cik noprotu atpakaļ nokļūt mums arī būs problēmas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 17:59 |