![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... Sīkāk skatīt ATD! Mīlīši, saturās, jo mēs... Sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Derfildā:
Mežzinis ar greizu smaidu uzsmadīja visiem un skaļi teica : Esiet sveicināti Derfildā! Es zinu, ka vairumam jauniešu, kas uz šejieni atbrauc pavadīt vasaru liekas, ka šīs majiņas un šī atšķirtība no civilizācijas liekas ļoti kaitinoša... Mežzinis ievilka pauzi, jo jauniešu sejās varēja lasīt tieši to. Taču... mežzinis turpināja. Šī nav nekāda nometne, tāpēc es jūs iepriecināšu paziņojot, ka šet nebūs nedz dienas grafiku, nedz arī uzraugu, kas jūs pieskatītu...Protams seit būšu es...mežzinis noamsidīja starp biezajām ūsām. Taču...arī es seit uzturēšos tiai lai piegādātu pārtiku vakariņam, brokastīm...u.t.t. Mežinis nobeidza un sāka šūpot kājas.... Nu tad tā... neizskatās, ka šeit būtu jūs visi, bet nu...es domāju pārējos jūs sagaidīsiet godam. Pērs noteica un devās prom pa ceļu. Un ja kas vajadzīgs, varat mai sameklēt mājiņā pie meža...un par jūsu mājiņām...varat tās izvēlēties paši. Tās visas ir vaļā... viņš vēl uzsauca un tad atkal soļoja prom. Attālajā pilsētelē... Šoferis nebija pamanījis jaunieti, tāpec kaut ko nomurminājis viņš iekāpa atpakaļ autobusā un izlaida puiku ārā.Pēc tam viņš vēlreiz kaut ko nomurmināja un devās iekšā krogā uzskriedams virsū sievai, kas bija devusies no turienas ārā. Nelga!viņa tem uzkliedza nopakaļ. Taču vīrietis tikai atskatījās un pasmaidīja. Pēc neilga laika no bāra iznāca kāds cits vīrietis un iesēdās autobusā. Jau nākamajā mirklī viņš bija gabalā. No viņiem nekad nebūs miera...pilsētniei atradušies... viņš ,skaļi bubinot, noteica. Tad viņa paspēra soli un abu jauniešu pusi, kas neizpratnē lūkojās Annā. Ko blenžat?!vecene uzkliedza. Ja gribat tikt līdz Derfildai, tad marš kāpiet tajā mašīnā...viņa strupi noteica un pati kliboja uz mašīnas pusi. Atkal bērni...bet ja es gribu lai pērs man arī šogad sagādā kurināmo...man jāizpalīdz...viņa nodomāja, jo doma, ka vasara būs jāpavada kopā ar kat adie pilsētas šmurguļiem, viņai nepatika. Aizklibojusi līdz mašīnai, viņa nokomandēja. Somas pikapa bagāznirkā...un paši arī...viņa noteica un iesēdās divvietīgā pikapa priekšējā sēdeklī. Mašīna patiesi bija sliktā stāvoklī. Neskatoties uz to, ka tā vēl bija divvietīga. Taču bagāžas nodalījumā, kurš bija pilns ar salmiem un dažiem siena klučiem, tas izskatījās dramatiski. Jauniešiem nekas cits neatliks, kā braukt kopā ar Annu, jo līdz Derfildai viņiem citādi netikt. Šo rakstu rediģēja North_see: 10.03.2006 09:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 19:08 |