![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.
Bez kā tu negribētu dzīvot: |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.11.03 Kur: starā par dzīvi ![]() |
1, 2, 3, 4.
Baidies nomirt? | nē. Ko tu domā par pēcnāves dzīvi? | domāju, ka neko par to nezinu, tādēļ nevaru spriest. Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? | kad to vēlos. Vienmēr - nē. Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? | atkarībā no tā, kāda veida ciešanas un kādā veidā izbeigt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) . Tev patīk tava dzīve? | jā, ļoti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . Tev patīk senā mūzika? | senā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ? As in klasiskā? Jā. Tev patīk, kad ārā ir -25? | man vispār ārā nepatīk. Kur nu vēl, ja ir -25. Uz skolu, protams, ir patīkami neiet, bet, neņemot vērā šo aspektu - nē, nepatīk. Mīļākā filma? | BrīnišķīgaisPrāts, Enigma, TauriņaEfekts. Bieži sarksti? | es taču sevi no malas neredzu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Domāju, ka nē. Mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? | ļoti reti bastoju, ar vairāku gadu pārtraukumiem. Ārstu zīmes neviltoju. Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? | patīkamo mirkļu un sajūtu dēļ. Lai apzinātos, cik patiesībā var būt labi. Kas tevi iedvesmo? | mūzika, atmiņas, vārdi, dzeja. Kas tavuprāt ir mīlestība? | aptuveni pirms gada uzskatīju, ka mīlestības nav, bet ir tikai nežēlīgi stipra pieķeršanās. Nu vairs neesmu tik droša. Netaisos vispār definēt, jo katram taču tas ir mazliet savādāk. Kāpēc vajadzīgs naids? | nav ne jausmas. Ko tu visvairāk nožēlo? | ka es mēdzu noklusēt lietas, kko nepateikt līdz galam. Neizdarīt to, ko vēlos. Stulbs jautājums? | "Pag, tev taču garšo zivis un gaļa, ne?" Kāda citu cilvēku rīcība, viņiem pašiem to nenojaušot, tevi var ļoti aizskart? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 20:35 |