![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Es gribeju uzzināt kas tā par grāmatu. Vai kāds man varētu pateikt? Es jau esmu jautājusi, taču skaidrībā netiku. Ir kādam labam ciuvēciņam laiks sīki aprakstīt to lietu (grāmata, ja?). Un veikalā viņu var nopirkt? Es arī gribētu to izlasīt. Inčīga laikam... pēc visa, kas te ir ticis pieminēts. (Es pareizi nosaukumu uzrakstīju?)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 ![]() |
Cik maksaa celjs turp-atpakalj no Ogres uz Rigu? Kapec speciali braukt uz Rigu, teret laiku, utt. ja var pasutit un tev atnes uz maaju? un tas maksaa tikai par 1 Ls vairaak.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: Ogre ![]() |
CITĀTS(brego @ 07.03.2006 15:04) [snapback]572537[/snapback] Cik maksaa celjs turp-atpakalj no Ogres uz Rigu? Kapec speciali braukt uz Rigu, teret laiku, utt. ja var pasutit un tev atnes uz maaju? un tas maksaa tikai par 1 Ls vairaak. Īstenībā es katru dienu braucu uz Rīgu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) es tur mācos, vienīgi no tās interneta lapas sapratu ka ārpus Rīgas teritorijas viņi vienkārši nepiegādā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:01 |