![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Šīs LS sākuma darbība risinās kādā mazā ciematiņā-Derfildā. Derfilda patiesi ir mazs miestiņš, kas atrodas netālu no brīnumskaista meža, kalniem, kuru virsotnes vienmēr klātas miglā, un jūras, kas vienmēr zigo kā dimants. Šīs Lomu Spēles dalībnieki, respektīvi jūs, dodaties uz šo pilsētiņu, lai pavadītu tur vasaru. Katram no jums ir savs iemesls, kāpēc dodaties uz Derfildu, taču šo vasaru, jūs kaut kas vilina doties tieši uz turieni.
Šī vasara katram no jums būs neaizmirstams piedzīvojums, kurš būs pilns negaidītu pārteigumu un dabas maģijas...kas to lai zina, kas jūs sagaida, šajā patiesi neparastajā piedzīvojumā... Sīkāk skatīt ATD! Mīlīši, saturās, jo mēs... Sākam! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Andžela sēdēja mašīnā un wisu laiku dīca šoferim lai ved viņu atpakaļ uz pilsētu, bet vīrietis tikai noskaldīja kā tava māte teica tā būs! bet ko tā žurka teica? Andžela visai nelaipni atsauca šoferim klausies Vilijam tev no manis nav tiesību neko slēpt, kur tu mani ved? Šis ceļš neved uz Čārlija villu! Protams, ka neved Vilijams iesāka tikai tad kad viņi jau bija aizbraukuši pietiekoši tālu no pilsētas Tavi vecāki norīkoja tev nelielu pārbaudījumu kādā ciematā ja nemaldos tad Derfildā Ko? Andžela neticīgi vērās šoferī es un viena kaut kādā nepazīstamā pilsētā? miestiņā smaidu sejā izlaboja šoferis, meitene viņu bija novedusi tik tālu, ka viņš bija laimīgs par katru iespēju iecirpt kaut ko Andželai Skaisti, Andžela sakrustoja kājas un paņēma rokās savu čūsku kura pagaidām bija rāpojusi savā nodabā viņai blakus Selīcij tu maz saproti ko tas nozīmē? Andžela vērās čūskas acīs, tā bija melnā mamba pasaules indīgākā čūska, bet neliels žūksnīts naudas deva iespeju indes dziedzerus čūskai izoperēt...
later pēc kāda laiciņa mašīna sāka bremzēt, Andžela bija atslēgusies un Selīcijs bija kaut kur aizrāpojis, meitene atvēra acis un iespiedzās Vilijam kur tu mani esi atvedis? Andželas sejā bija jaušama panika, tikai 12 mājeles un nekādas pilsētas gaisotnes, izvilkusi mobilo meitene bija gatava zvanīt tēvam, bet protams telefons bija izlādējies un izslēdzies.. kāp ārā tavai mātei pēc 5 stundām ir nozīmēts kosmetologs man vēl jāpaspēj nokļūt līdz viņai..... Andžela ietiepīgi sēdēja... tad negribēdama sagraut savu pašcieņu izrāpās no mašīnas un savākusi čūsku un somas nometa tās uz zemes un gaidīja kad kāds pienāks un paņems tās... paraudzījusies apkārt meitene pamanīja vēl pārīti tīņu un k-kādu vīrieti Es jau nobijos ka būšu pavisam viena viņa noburkšķēja un apsēdusies uz savas lielākās somas ņēmās glāstīt čūsku kura kā par brīnumu likās tīri apmierināta |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 13:57 |