![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 ![]() |
Gadijumaa, ja Strups nogalinaaja Dumidoru ordenja labaa peec Dumidora luuguma, vinjs nevareeja just naidu un taadejadi nebutu varejis pielietot avada-kedavra laastu. Tas nozime, ka vinjs pielietoja kadu citu lastu un shos vardus vienkarshi izkliedza. Tas, ka Strups butu varejis zinat kadu citu nogalinashanas lastu ir neapshaubams.
To, ka Dumidors ljoti iespejams nav miris no avada-kedavra, netieshi parada vinja naaves apstaklji - vinjs tika pasviests gaisaa, kas nav tipiski shii laasta apstaaklji. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 ![]() |
turpinot Strups=labs teoriju
Nee,es domaju, ka Dumidors visticamak patiesi ir miris, tikai nevis ar avada-kedavra, bet ar kadu citu laastu, kura pielietosanai nevajag just naidu pret attiecigo personu. Avada-kedavra tika izkliegts, lai apmuljkotu navezhus un Voldemortu un iegutu papildus vinju uzticibu. Shadaa gadijumaa Dumidors bus upurejis sevi, iegustot Voldemorta pilnigas uzticibas personu, kas darbojas ordenja labaa un vajadzibas bridi ir spejigs izdarit visu iespejamo, lai ordenim izdotos voldemortu pieveikt. Vai Dumidors buutu gatavs sevi upureet? Man tas neshkiet tik nereaali. Briidii, kad vinjs kaut ko luudzaas Strupam (pirms naaves), man ticamaak shkiet versija, ka vinjs luudza Strupam sevi nogalinat ordenja labaa nevis saudzeet sevi un zaudeet izcilo spiegu ienaidnieka nometnee. Man pat shkiet iespejams, ka Dumidors ar Strupu jau laiku atpakalj bija vienojushies, ka, ja buus taada nepiecieshamiiba, Strups vinju nogalinaas. Kaa nekaa Dumidors zinaaja par Malfoja slepkavnieciskajiem plaaniem, bet neko nedariija. Kaapeec neko nedariija? - iespeejams taapeec, ka samierinaajaas ar naavi un izleema ziedot sevi globaalam labumam (Voldemorta izniicinaashanai ar Strupa paliidziibu). Pienjemu, ka Strups jutaas briesmiigi. Bija vajadziiba fantastiska drosme, lai uznjemtos dariit ko taadu un, kaa jau vienaa diskusijaa kaads cilveeks mineeja, tas izskaidrotu, kaapeec Strups taa sadusmojaas, kad Poters vinju nosauca par gljeevuli. Kaads gljeevulis? Taisni otraadi - ja shii teorija izraadiitos pareiza, reti kursh buutu uzskataams par taadu varoni. Šo rakstu rediģēja brego: 07.03.2006 12:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 20:27 |