![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti tiek skaitīti.
Aptaujas nav atļautas tām paredzēts atsevišķs aptauju forums.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 ![]() |
Viens jautajums.
Ir zinams, ka iespejamas burvestibas, skalji nepasakot buramvardus. Ir iespejams uzlikt laastus, neizrunaajot tos skalji. Un tad es veelos zinaat, vai iespeejams iedomaaties laastu un izmantot to pret kaadu cilveeku, tai pashaa laikaa skalji izrunaajot kaadu citu laastu? Gribetu dzirdet ne tikai atbildes 'drosivien jaa' vai 'drosivien nee', bet arii pamatojumus. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
CITĀTS(brego @ 06.03.2006 16:07) [snapback]572070[/snapback] Vai Strups buutu gana stiprs? Strups manuprāt varētu būt pietiekami spēcīgs, lai varētu to izdarīt, ja man tagad vajadzētu visu pamatot, tad varētu sākt ar to, ka Strups vienmēr ir bijis ļoti stiprs burvis tieši tāpēc Dumidors uzdeva viņam mācīt Harijam slēpprātību. Klāt pievisa varu minēt arī pirmo grāmatu un pirmo filmu kurā Drebelis mēģina panākt to, lai Harijs nokrīt no slotas. Hermione ar Ronu nodomā, ka tas ir Strups, kurš savukārt tajā brīdī cenšas pārtraukt drebeļa burvestību un paglābt Hariju. Hermione aizdedzina Strupa mantiju un līdz ar to iztraucē viņus abus ar Drebeli. Kā mēs redzam Strups tajā brīdī neizmanto nūjiņu, kas liek aizdomāties par to, ka viņš mierīgi spēj iztikt bez tās izmantošanas. Cik noprotu, tad Drebelis Voldemorta speķa ietekmē arī spēja to pašu, jo ja viņš būtu izmantojis nūjiņu tad to būtu pamanījusi visa pasniedzēju loža. Līdz ar to es varu secināt, ka jā Strups ir tik spēcīgs burvis, ka spēj kncentrēties uz burvestību tikai ar domu palīdzību, bet vai viņš spētu izpildīt divas burvestības vienlaicīgi vienu ar nūjiņu un vienu domās? Es domāju, ka Strups visus vēl pārsteigs, jo kā jau teicu viņš ir ļoti spēcīgs burvis. CITĀTS(Cooolnyx @ 06.03.2006 16:23) [snapback]572080[/snapback] Brrrr... Nepiemini man vinja vaardu... Man liekas ka taa vareetu izdariit Dumidors. Nu vārds jau nekož (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nenosodi un netapsi nosdīts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Runājot ar Dumidoru esmu pārliecināta, ka viņš to noteikti spēja, Vismaz savā jaunībā noteikti. Kā pierādījumu, tam, ka Dumidrs bija spēcīgs burvis es varētu teikt, ka viņš patiešām bija pietiekami spēcīgs, lai varētu veikt divas burvestības vienlaicīgi. Pirmkārt jau tāpēc, ka viņš vienmēr zināja visu kas notikās skolā. Vismaz viņš vienmēr, zināja ko kurš skolēns dara. Kaut gan tajā pašā laikā nekad neiejaucās. Viņš lieliski spēja kontrolēt cilvēku domas cilvēkam nemanot un tajā pašā laikā burt. Pie visa klāt Dumidoram negribot bet daudzās lietās piekāpās Burvestību ministrija, kas jau pierādīja, ka Dumidors ir varens burvis. Tāpēc, jā varētu būt, ka viņš bija viens no tiem, kas uz to bija spējīgi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.06.2025 02:49 |