![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Es gribeju uzzināt kas tā par grāmatu. Vai kāds man varētu pateikt? Es jau esmu jautājusi, taču skaidrībā netiku. Ir kādam labam ciuvēciņam laiks sīki aprakstīt to lietu (grāmata, ja?). Un veikalā viņu var nopirkt? Es arī gribētu to izlasīt. Inčīga laikam... pēc visa, kas te ir ticis pieminēts. (Es pareizi nosaukumu uzrakstīju?)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 ![]() |
Silmarillion
Vel var pirkt internetaa. Cena 4,99 + piegade uz majam Rigas teritorijaa, kas maksaa 1Ls. Kopa sanak 5,99, atvedis uz majam un samaksasi skaidraa naudaa. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: Ogre ![]() |
CITĀTS(brego @ 03.03.2006 11:28) [snapback]570139[/snapback] Silmarillion Vel var pirkt internetaa. Cena 4,99 + piegade uz majam Rigas teritorijaa, kas maksaa 1Ls. Kopa sanak 5,99, atvedis uz majam un samaksasi skaidraa naudaa. Interesanti, nevari lapu ielikt ? Kā ir ar Ogri ? Līdz turienei atvedīs, vai būs jāsarunā lai piegādā pastā ? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 Kur: Where She doesn't see Him Laimes fotogrāfs ![]() |
CITĀTS(Edzako @ 03.03.2006 20:05) [snapback]570519[/snapback] Interesanti, nevari lapu ielikt ? Ja noklikšķināsi uz uzraksta Silmarillion brego rakstā, tad tev atvērsies attiecīgā web-lapa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:00 |