![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.03 ![]() |
Es te taa padomaaju...un nesaprotu vienu lietu...kaa Harijs nokluva Grifidoraa!!! Tur tacu nokluust drosmiigie, bet kas taa par drosmi, ja pat meiteni normaali nevar uzluugt uz balli?? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
CITĀTS(odzina @ 13.01.2004 20:49) [snapback]100778[/snapback] Es te taa padomaaju...un nesaprotu vienu lietu...kaa Harijs nokluva Grifidoraa!!! Tur tacu nokluust drosmiigie, bet kas taa par drosmi, ja pat meiteni normaali nevar uzluugt uz balli?? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Šaubos ka te būtu vajadzīga drosme, tur bija vajadzīiba liela gribēšana uzlūgt.Un man liekas ka Harijs ir bišķi kautrīgs attiecībās uz meitenēm. Bet vispār harījs ir drosmīgs.Jo viņš ir vienīgais kurš ir gatavs stāties pretī Voldijam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 10:08 |