![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.
Bez kā tu negribētu dzīvot: |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? - bez dzīves
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? - Meloni Ko tu nekad nedarītu? - nesadalītos elementārdaļiņās Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? - karam kurā būtu jādodas Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? - fotoaparātu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? - uzrakstīt grāmatu Kas ir labāks? - labākais No kā tu nekad neatteiktos? - no dzīves (kad nevar neko izdomāt tad jāizvēlas tas bez kā nekā nebūtu) Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? - japāņu Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? - Paskaties - tas ir pirksts Vai tu esi romantisksa vai tomēr perversa? - Perversa Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? - jā Kāds ir tavs mīļākais saldējums? - Pols de luxe ar piena šokolādi/Dove ar riekstiem Kā plāno sagaidīt jauno gadu? - neplānoju Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? - National Geographic par lauveni kurai kobra nokoda lauvēnus Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! - nez Placebo laikam bija jauki Vai esi māņticīga? - nez īsti neatceros, pēc pašhipnotiski iegalvotā nevajadzētu tādai būt Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? - Aleksandrs Lielais, tikai nodzīvot varētu ilgāk Skaistākais ko šodien redzēju. - Mana kaķa iekaisusī acs Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? - uz citas planētas Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? - http://spacesounds.com/ Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? - oranžsarkana kļavas lapa kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? - smadzenes Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. - es Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . - sk. jautājumu "Ko tu visvairāk nožēlo" Vai tev patīk Greenday? - varbūt Tev ir gadījies krist no kāpnēm? - jā Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? - es negribētu, ja drīkst Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? - slidošana Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? Kā tas nākas, ka viss ir ? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? - pavasaris silts un zaļš Kā tu vērtē gejus un lezbietes? - cilvēki kā cilvēki, kas tur īpaši ko vērtēt Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? tā starp pelēkiem uz zeltītiem Garlaicīgākais priekšmets. - āva ko tev patīk darīt ziemas vakaros? justies labi ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? grauzt ledu Baidies nomirt? nez Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? - ne gluži Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? - reizi vai divas gadā (saskaņā ar manu māti)/jā pa lielākai daļai (saskaņā ar mani) Vai tu esi gribējis kādam palīdzēt izbeigt ciešanas? - Ko ? Tev patīk tava dzīve? - man ir izvēle ? tev patīk senā mūzika? vidēji Tev patīk, kad ārā ir -25? ne īpaši mīļākā filma? mīļākā? - Īsti neatceros, biju vienreiz izdomājusi jauno versiju, bet vairs neatceros mēdz bastot un viltot ārstu zīmes? - jā, bet uz viltošanu es piedabūju citus Kā tu domā, kāpēc tu dzīvo? - sevis pēc Kas tevi iedvesmo? - vizuāls skaistums Kas tavuprāt ir mīlestība? - jūtas kāpēc vajadzīgs naids? - lai varētu kaldināt atriebības plānus ko tu visvairāk nožēlo? - tā nu nav neviena cita darīšana |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 21:08 |