![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nu lūk - pēdējos gados ļoti daudz kas ir noticis un mainījies.
bet vispār es vēlētos dzirdēt jūsu versijas par trešo pasaules karu. vai tāds būs? kā tāds varētu sākties? kā beikties? un kāpēc? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
CITĀTS(Milēdija Vintere @ 27.02.2006 15:12) [snapback]567560[/snapback] Elementāri Par teroristiem ASV uzskata lielāko dālu austrumu valstu, kuras jau tagad daļa ne pie kā nav vainojaamas. Līdz ar to paskatamies nedaudz no citas puses. Krievija atrodas blakus Austrumu zemēm, kas norāda, ka tā viss drīzāk nostāsies Austrumtautu, jeb kā ASV dēvē teroristu pusē un sekas tam ir pilnīgi skaidras, jo Eiropa nepratīs palikt malā Jautājums tāds... Kur paliks Latvija? Es, piemēram, uzskatu, ka Bušs ir pilnībā vainojums pie kara sākšanās... Bet es negribēt, arī, lai Latvija nostājas Krievijas pusē... [var sanākt jauna okupācija, jo, nu krievi jau nebūs tie, kuri stāvēs malā, ja varēs kaut ko dabūt! Un, pat ja nevarēs, tad centīsies!] (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) es pati ---> Kalevale//**// |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 13:24 |