![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nu lūk - pēdējos gados ļoti daudz kas ir noticis un mainījies.
bet vispār es vēlētos dzirdēt jūsu versijas par trešo pasaules karu. vai tāds būs? kā tāds varētu sākties? kā beikties? un kāpēc? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
vai tāds būs?
Ja tā padomā tad tāds jau ir sācies, tikai nav nosaukts par karu. Mēs tak ļoti labi redzam, kas notiek viss apkārt pasaulē un tie cilvēki kuriem pietiek smadzeņu ļoti labi saprot, ka tas jau ir sācies. Kaut gan dŗīzāk pašlaik to varētu nosaukt par kluso trešo pasaules Karu, jo mēs it kā nedzirdam ne bumbas sprāgstam, ne "redzam" cilvēkus mirstam. Tikai tā notiek un notiek patiešām. Visi nemieri, kas ir pasaulē ir tikai sākums. Pašlaik mums redzama ir tikai aizberga augšējā daļa. Karš Irākā, Rotaļas čečenijā, Izraēla un palestīna. Tas ir tas ko mēs pašlaik redzam, bet mēs kaut kā negribam saskatīt to, kas draud pēc tam. kā tāds varētu sākties? ja jau tas ir sācies? tad es varu pateikt, kad tas aptuveni ir sācies, kaut kur ap 2000 gadu starp citu datums kad pareģoja pasaules galu, bet es pilnīgi nopietni uzskatu, ka 3.p.k. ir jau sācies. Kādā veidā viņš sākās? Viņš sākās tajā brīdī , kad sagruva Dvīņu torņi un pa īstam sākās tajā brīdī, kad Amerikas prezidents sāka meklēt vainīgos. Kāpēc esuzskatu, ka tas ir 3.p.k. aizsākums? Elementāri Par teroristiem ASV uzskata lielāko dālu austrumu valstu, kuras jau tagad daļa ne pie kā nav vainojaamas. Līdz ar to paskatamies nedaudz no citas puses. Krievija atrodas blakus Austrumu zemēm, kas norāda, ka tā viss drīzāk nostāsies Austrumtautu, jeb kā ASV dēvē teroristu pusē un sekas tam ir pilnīgi skaidras, jo Eiropa nepratīs palikt malā kā beikties? Vai atomkarš derēs? un kāpēc? A tieši tā pēc nosviedīs atombumbu un pļekš (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) visi kāpēc uzreiz kļūst lieki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 12:14 |