![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nu lūk - pēdējos gados ļoti daudz kas ir noticis un mainījies.
bet vispār es vēlētos dzirdēt jūsu versijas par trešo pasaules karu. vai tāds būs? kā tāds varētu sākties? kā beikties? un kāpēc? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
CITĀTS(Kedriks @ 26.02.2006 10:24) [snapback]566721[/snapback] emm.. viņš jau sen ir sācies... vai tad neesat pamanījuši? Njā arī es domāju, ka karš jau ir sācies, tikai tam vēl nav iedots apzīmējums karš! ASV, manuprāt sāka šo karu, lai gan varbūt arī Huseins [vai kā to džekiņu sauca] [A, kas bija Bin Ladens? Vai tas bija Bin Ladens? Bāc, amn viss sajuka...], kad iebruka ASV, amn šķiet, ka ar to arī sākās karš... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Njā, tā jau liekas tikai man... ASv iedzīvotāji izdarīja milzīgu kļūdu, ka ievēlēja Bušu par prezidentu, nekas labs no viņa nav gaidāms... Starp citu, par Krieviju, redz, ka šie jau atkal ar vāciešiem biedrojas, tad jau karš drīz būs klāt, līdz mums... viņiem jau labi tā karu sākšana padodas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) es pati ---> Kalevale//**// Šo rakstu rediģēja Kalevale: 27.02.2006 15:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 12:48 |