![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Es gribeju uzzināt kas tā par grāmatu. Vai kāds man varētu pateikt? Es jau esmu jautājusi, taču skaidrībā netiku. Ir kādam labam ciuvēciņam laiks sīki aprakstīt to lietu (grāmata, ja?). Un veikalā viņu var nopirkt? Es arī gribētu to izlasīt. Inčīga laikam... pēc visa, kas te ir ticis pieminēts. (Es pareizi nosaukumu uzrakstīju?)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 Kur: Where She doesn't see Him Laimes fotogrāfs ![]() |
CITĀTS akalabets jau ir ta pasa Silmarillion dala kas stasta par numenoru Nav gan gluži kā Tu saki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jā - Akallabeth ir stāsts par Numenoru un tās krišanu/iznīcināšanu, bet Akallabeth, lai arī iespiests kopā ar Quenta Silmarillion, kurš tad arī būtu uzskatāms par The Silmarillion kopā ar Ainulindale un Valaquenta, tomēr ir uztverams kā atsevišķs darbs, nevis Silm daļa. Gluži tāpat kā "Of the Rings of Power". Ja nav ticības tam ko saku: CITĀTS "The Ainulindale and Valaquenta, which are given in the beginning, are indeed closely related with The Silmarillion; but the Akallabeth and Of the Rings of Power, which appear at the end are (it must be emphasised) wholly seperate and independent.
The Silmarillion, Forweword Šo rakstu rediģēja Elf: 24.02.2006 16:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:04 |