![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
---- Uzmanību! Iespējami spoileri! ----
Ja pats/i neesi filmu vēl skatījies/usies, lasi atsauksmes pats/i uz savu atbildību. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Šajā pavedienā, visi, kas vēlas, un kas jau ir noskatījušies filmu "Harijs Poters un Uguns biķeris", var iesūtīt iespaidus, apskatus kā arī novērtējumu šai filmai. Noteikumi gandrīz tādi paši, kā ar pagājušo filmu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Katrs biedrs drīkst iesūtīt tikai vienu apskatu (t.i. 1rakstu), raksta garumam ir jāpārsniedz 170vārdi (to viegli var pārbaudīt Microsoft Word, kā arī ņemot vērā to, ka ceturtā filma ir garāka par trešo filmu). Īsāki raksti tiks dzēsti. Apskatus drīkstēs iesūtīt tikai sākot ar 25.novembri, plkst. 15.00. Tad pirmais seanss būs beidzies. skow |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.09.04 ![]() |
Ilgi nevarēju sagaidīt tieši šīs ceturtās filmas iznākšanu uz ekrāniem, jo Uguns biķeris no visām HP grāmatām man patika vislabāk, jo tajā bija ļoti daudz dažādu interesantu atgadījumu, viens pēc otra sekoja spilgti aprakstītās situācijas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) un arī grāmata, loģiski pati par sevi bija bieza, tātad - tur bija ko palasīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Nu un tā beidzot pienāca ilgi gaidītā filma - reklāma jau bija iespaidīga - nežēlīgi daudz un labu specefektu, arī labas atsauksmes no kino kritiķiem un arī tas, ka it kā kaut kur biju lasījusi, ka šī filma tieši savu specefektu dēļ esot viena no dārgākajām! Tam varu tikai piekrist, jo specefekti bija graujoši (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet, vienmēr, nu gandrīz, uzrodas kāds, "bet", protams, šim "bet" ir savi iemesli būt par "bet", bet tad galu galā pateikšu savu sakāmo - sāku skatīties filmu kinoteātrī coca cola plaza (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (nu kur gan citur (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) un mani jau šokēja pirmie kadri, nē viss jau bija kārtībā un ir pilnīgi saprotams, ka precīzi kā grāmatā filmā uzņemt nevar, nu varēt jau var, bet tad tā filma iznāktu kādas 4-5 stundas gara (manuprāt), tādā gadījumā labāk uzņemt seriālu, tur tad varētu ik pa sērījām parādit visu kā vajag un visu ko vajag (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Bet, tātad virzoties uz priekšu - pirmais, kas jau nepatika - likās, ka viss tāds tumš un drūms, lai gan lasot grāmatu tā nelikās, tajā epizodē, kur Hermione modina augšā Hariju un Ronu, nu varēja jau tādā jautrākā tonī, bet viņa tā dusmīgi, it kā no tā būtu atkarīgs viņas, nu es īsti nezinu, nu piem. kaut kas svarīgs! varēja piem. ausktu ūdeni uzliet un sākt smieties, bet nē, tā drūmi un dusmīgi....pēc tam, kad viņi jau bija kalambola mačā, teltī, arī tur gaisotnei vajadzēja būt jautrākai, bet tā neizskatījās arī tad, kad spēle bija beigusies un uzvarēja tie, par kuriem viņi fanoja! bet mans lielākais sāpju iemesls ir šads - grāmatā Roulinga tik skaisti aprakstīja kalambola maču, to laukumu un visu pārējo, ka tiešām nevarēju sagaidīt, kad redzēšu kā tas izskatās! Bet, kad tas tiek paradīts, tas nemaz netiek īstenībā parādīts, Kornēlijs Fadžs pasaka, ka spēle sākusies, bet nākamajā mirklī jau beigusies, protams, saprotams, ka visu paradīt nav iespējams, bet tak drusku jau kaut ko no tās lielās spēles varēja parādīt!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) mani ļoti patika tas skats, kad Krums lidoja uz slotas, tas lēciens, vai kā to sauc, salto, es īsti nemāku noraksturot....tas bija iespaidīgi, nu un ta tādus kadriņus dažus vēl nevarēja parādīt?!!? nu protams, varbūt bija vēl šis un tas, kas tur īstenībā nebija, bet varēja būt! Bet, vēl man ļoti patika mūzika, paša filmas sākumā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) man vispār patīk Harija Potera soundtrack!!!! un vēl viena vieta, kas bija iespaidīga bija tā, kad skolas ēdamzālē iesoļoja tā skola, kurā mācījās Krums (nosaukumu nespēju atcerēties)!!! tā tik bija labā deja, ko viņi nodejoja! un arī mūzika bija atbilstoša (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) nu un tad vēl pēdējais iespaids, kurš man likās ļoti smieklīgs un liekas vēl šobrīd - tajā brīdi kad Voldemorts atguva savu miesu un pie viņa uz kapsētu atteleportējās viņa nāvēži, tad viņš viņiem teica - citēju angliski -welcome my friends - laipni lūgti mani draugi - un tas viss tika pateikts tādā kontekstā it kā izklausītos, ka viņš aicina savus biedrus aizdedzināt Ziemassvētku eglītē svecītes (žēl, ka šeit nav iespejams atadarināt viņa teikto - jo man liekas, ka man tas sanāk diezgan smieklīgi), Voldemortam nevis bija laipni jāsveicina savi biedri, bet gan dusmīgi, kā jau visu laiku ļaunajam un varenajam, jāsāk dusmīgi kliegt - kur jūs bijāt visus šos gadus, kāpēc nemeklējāt? - nu viņš gan to izdarīja pēc tam, bet, manuprāt ar to vajadzēja sākt! tas laikam pagaidām viss! tagad ar nepacietību jāgaida 5. filma (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Garija: 24.02.2006 02:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 05:09 |