![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Kā zināms, rakstnieks K.S.Luiss bija ne tikai Tolkīna labākais draugs, bet arī pats rakstīja i SCF, i Fantasy. Latviski iznākušas viņa Nārnijas hronikas un Skrūvšņores vestules. Angliski vēl ir tāda Space Trilogy un vēl vesela kaudze. Vai esat lasījusī kaut ko no šī rakstnieka un ja jā, tad kā patika?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
ES zinu 2 darbus
''Lauva, ragana un drēbju skapis'' un tad vēl tā 1. daļa par tiem gredzeniem tagad uz sitiena neatceros kā saucās UN abi bija brīnišķigi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Es atceros, ka bērnībā tās man bija mīļākās grāmatas. Arī velk uz maģijas novirzienu un jaunas pasaules izveidi. Nu man patikās. Atceros, ka netīši uzgāju to 1. daļu biblenē vienā plauktā un burtiski apriju visu 2 dienās. tad es uzzināju, ka man mājās ir 2. daļa. Biju sajūsmā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Vispār pamanīju, ka Maximā ir abas daļas jaunā izdevumā. ja nemaldos gan bērnu, gan pieaugušo versijās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:54 |