![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.04 Kur: stūris, tāds smuks un glīts. un vispār, neaiztiekams. Gaismas fotogrāfs ![]() |
Stāsts sākas ar to , ka pavisam mierīgā pilsētiņā Vēlmjtownā sarosās maģijas lauks un vairāki cilvēki pārtop par dzīvniekiem. Bet visu pēc kārtas .
Ir vēss pirmdienas rīts . Nekas neliecina par atgadijumu kas varētu notikt tūlīt un tepat. Visi tikai mostās lai pārbaudītu savas paskastītes saturu un vārītu kafiju . Te no kādas bedres izšaujas gaismas strēle sadalijusies tā aiziet dažādos virzienos . Tā trāpa veselam vairumam cilvēku (divām ģimenēm). Un viņi ... lai cik neticami pārtop par dzīvniekiem kas tuvāk viņu raksturiem . Tā sākas murgs no kura atbrīvoties var vienīgi sastopot varenāko no varenākajiem - burvi Fēnikoltu un viņa sievu tik pat dižu burvi - Flēramandu . Ceļā viņi sastapsies ar briesmām - meža niknākajiem iemītniekiem , jo apdomājiet cilvēks kas pārtapis par kaķi uzreiz taču nemācēs lekt .Abi burvji ir sagūstīti , jo ļaunie negrib nedz atgriezt cilvēkiem cilvēku izskatu , nedz palaist burvjus prom . Viņiem pašu spēkiem būs jaatpestī abi burvji , jāpardzīvo kāda nāve , jācīnās ar mošķiem. Saprotams ka viņi visi nedzīvos īpašā saticībā - kašķi , strīdi būs neizbēgami. Spēlē satiksies divas diezgan sanaidojušās ģimenes . Visilgāk dzīvnieki klejo pa mežu . maldās krīt u.t.t Viss balstīts uz fantāziju un iztēli Jāpiemin ka visi dzīvnieki var viens ar otru runāt . Pieņemsim ka visi saprot visu valodu . Spēlei vajag spēles vecāko dzīvnieku - vadoni zirgu . Tātad atļaujamie dzīvnieku tēli ir kaķi , suņi , ēzeļi , vienradži , lauvas , pandas (lai ganiedomājieties cik grūti pandai būtu dzīvot) , pumas , pērtiķi un visi pārējie kas nav īpaši lieli (neatļautie ir piem lāči , zirgērgļi , kentauri) . Iztiksim bez supertēliem . No cilvēkiem : Abi burvji (parādīsies pie beigām un pašā iesākumā kad visa pārburšana sāksies) . Lai viss būtu skaidrs es vadīšu mošķus kas uzbruks viņiem mežā . Tātad bara titulu skaidrojumi . Augstākais: Šis tituls tiek vienīgi zirgam . Kā bara vadonim . Zirga vecums 15-... gadi. Zirgs risina problēmas , izvēlas ceļu kur iet. Viduvējība: Visi uzklausa viduvējības domas . Šajā titulā varbūt jebkuri zvēri šādā vecumā 5-13 gadi . Gudrie . Vienmēr spītīgi un tajā pašā laikā filozofi. Zemākais: Neviens neuzklausa zemākā domas , reizēm liekas pat ignorē bet tajā pašā laikā nokomandē . Zemākie ir jaunākie pulka locekļi 0-4 gadi . Arī viņiem ir liela loma it visur īpaši spilgti kašķos kā izraisītāji . Vecumi ir jebkādi . Cilvēkam (kad tāc vēl bija) varēja būt 15 gadi bet kā dzīvniekam 5 . Zvēra vecums ir pēc izvēles . Ģimenē varbūt kaut vai 15 cilvēki . Ģimenes: Vilhelmu Žanuāru Anketa : Vārds(tāds kāds bija kā cilvēkam): Suga(nu kāds dzīvnieks): Vecums(dažādi vecumi bet ne vecāki par vadoni - zirgu): Bilde(dzīvnieka bilde): Īpašas pazīmes: Kas tu esi barā: Pie kuras ģimenes tu piederi: Šo rakstu rediģēja PrincezZz: 27.02.2005 15:51 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
*nīgri palūkojas apkārt*
Ekhem. EKHEM. Žēl. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Kad te pieteicos pirms 10 mēnešiem (!!!) , es cerēju ka šī būs lieliska Lomu Spēle ar maģijām un pārvēršanām un ceļojumiem un visvisādām citam spīdīgām lietiņām. Un es kļūdījos. Bet tomēr. Vai kāds nebūtu tik laipns un nepaprasītu mūsu vecajai, labajai M. Reginai, vai viņš varētu būt GM, jo viņa man vienreiz piedāvāja (kaucekļos), bet man ir 2 citas LS kuras vadīt. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Jo padoties es šoreiz nevēlos. Jo tas vienkārši sāp, ka tev patīk kāda maza atmiņu krātuvīte, savukār ticiti neliekas par tiem ne zinis. Labi - tagad jūs visi man pārmetīsiet, kam atdzīvināju tik nožēlojamu pavedienu. Un es atbildēju. Sk. to augstāk. Un es nepadošos līdz kāds nepiecelsies un sāks vilkt GM nastu, jo pašreizējā to nespēj. Šo rakstu rediģēja TaureņmeiteneAur': 18.02.2006 18:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 23:36 |