![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
MuggleNet.com, tāpat kā viņi to ir darījuši ar visām iepriekšējām HP grāmatām, tradicionāli turpina publicēt Roulingas pieļautās kļūdas arī no sestās HP grāmatas, kuras pamanījuši un iesūtījuši HP fani.
Pagaidām iesūtītas tikai 3 kļūdas, tomēr ja esat pamanījuši vēl kādu kļūdu, ievietojiet šeit, un droši sūtat arī uz MuggleNet.com!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
nu es te taa domaaju, ka varbuut divas vai pat arii visas triis no taam juusu nosauktajaam kljuudaam nav iisti nosaucamas par kljuudaam .
nu taatad pirmkaart; par taam 12 vai 24 stundaam. es domaaju, ka tur par vainu ir tas, ka pastaav taada lieta, ka amerikaa vinjiem ir 12 stundu sisteema. kaa zinaams- a.m. un p.m. nu un no taa es secinu, ka varbuut tajaa graamataa kur ir par taam 12 stundaam ir domats tieshi shis- dienas 12 stundu variants. otrkaart par puukja asiniim piekriitu tiem, kas teica, ka asinis var buut tik pat dazhaadas kaa sugas. in magic world-possible is everything, taa teikt un treshkaart par to atziimju sanjemshanu man liekas, ka te buus taa; AG vinji bija 3-kursnieki un nekaadu svariigu eksaamenu iipashi nepildiija. ja, ja, ja, exaamens, bet tagad vinji tachu sanjeema SLIMu rezultaatus, un tas nebija vienkaarshi parasts eksaamens! tas bija kaut kas taads aptuveni kaa mums paarcelsahan eksaamens un vsk. SLIMi ir daudz svariigaaki, un taadeelj arii izzinjoshanas laiki nesakriit. sheit man liekas, ka taa nebuuutu pieskaitaama pie kljuudaam. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) nu tas ir mans spriedums. enjoy! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Šo rakstu rediģēja raganina: 13.02.2006 17:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 04:20 |