![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.
Bez kā tu negribētu dzīvot: |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.04 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? bez draugiem
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? nez.. Ko tu nekad nedarītu? nesmēķētu. Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? nekam sevišķam Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? Naudu Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? daudz... Kas ir labāks? es... No kā tu nekad neatteiktos? no cilvēkiem man apkārt Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? nē..nebuutu vis Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? nez Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? parak sen Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? 11 Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? abi reizee Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? iespeejams Kāds ir tavs mīļākais saldējums? šokolādes Kā plāno sagaidīt jauno gadu? iztiksim bez Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? nope Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1)! Schola Cantorum Riga Vai esi māņticīgs-/a? nop Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Jēzus vai Dāvids Skaistākais ko šodien redzēju. Rinalda acis Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Itaalija Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? www.katedrale.lv Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? skola kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? viss Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi. RGS Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi . sen Vai tev patīk Greenday? nee Tev ir gadījies krist no kāpnēm? jā, daudzas reizes. Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt? tuuliit Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? voleibols Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautatu? es Vinjam visu laiku kauko jautaaju Smieklīgākais notikums mūžā. visa mana dzīve ir smieklīga. Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? vasara, jo tad ir silts un man ir dzimšanas diena. Kā tu vērtē gejus un lezbietes? forshi cilveeki un nepiesienieties man par shiem vaardiem. mans psihikjis ir gejs. Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? krāsota. Garlaicīgaakais priekšmets. krievu valoda. ko tev patīk darīt ziemas vakaros? runaat pa telefonu ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? bazniicu (kaa eeku) un muuziku Baidies nomirt? nee Ko tu domā par pēc nāves dzīvi? ..palasi biibeli Vai tava istaba vienmēr ir kārtībā? kaa tad Vai tu esi gribeejis kaadam paliidzeet izbeigt cieshanas? jaa.. Tev patīk tava dzīve? riebjas tev patīk senā mūzika? Šo rakstu rediģēja Sfinx: 07.02.2006 12:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 21:14 |