![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Esmu tikusi pie trim jaukām un smieklīgām Bredlija Trevora Grīva grāmatiņām, kas saucas: "Grāmata draņķīgai dienai", "Vislabākajai mammai" un "Ir dzīvei jēga, ir".
Autors vienkārši lieliski pasniedzis visai zināmas dzīves patiesības apvienojot tās ar interesantām fotogrāfijām no dzīvnieku pasaules. Es smējos līdz asarām... Ko jūs par tām domājat? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Man arī ir viena tāda, dzimšanas dienā dāvāta. "Grāmata draņķīgai dienai".
Bet nu, tur interesantāk ir fotogrāfijas kā tādas skatīties. Nezinu, cik tas palīdz draņķīgai dienai. Pāršķirstīt ātri arī nav jēgas, ja nu vienīgi tiešām paskatīties normāli katru bildi. Jocīga tur tā omas uzlabošana notiek. Sākas tā (tikko atradu un citēju) "Draņķīgas dienas atgadās katram. [Nākamā lapa] Tādas nelaimīgas dienas kad tevi pārņem bezcerība [Nākamā lapa] un īgnums, [Nākamā lapa] kad jūties viens un visu pamests, [Nākamā lapa] un pēdējos spēkus zaudējis. [Nākamā lapa] Tu skaudri apzinies savu niecību un neaizsargātību [Nākamā lapa] un aptver, ka pat visvienkāršākās lietas tev nav sasniedzamas. [Nākamā lapa] Tev šķiet, ka neesi tāds kā visi, [Nākamā lapa] un nekādi nespēj saņemties un kaut ko uzsākt. Un tādā stilā uz priekšu, šķiet, vairāk kā pusi no grāmatas. Es līdz tai uzlabošanai tā arī netiktu, nemaz vairs negribētos tālāk šķirt. Viss tik slikti, garastāvoklis vien pasliktinājies... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) eyedam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 08:16 |