![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Atļaušos šeit pateikt tādu ātru PALDIES GM par spēli. Garākas atskaites varbūt citu dienu!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
shai gadijumaa laikam nospeeleeja tas, ka es tevi laikam iisti nesapratu vai arii neieklaisiijos iipashi ruupiigi. no otras puses, kad pirmo reizi gaaju tikties ar inxliju pie aardurviim, tad duenja sekoja, jeb vismaz paskatiijaas kas tur vel ir, peecaak vinja to vairs nedariija, bet principaa, es no vinjas nebeegu, jo vius laiku nozudu nevis viena bet ar kaadu liidzdaliibnieku/ci.
Lai vai kaa - veelreiz liels paldies par speeli GM komandai, apkalpojoshajam personaalam un paarejiem speeleetaajiem pateicos arii Aivelam par sapratni, jo beigaas pie vinja jau tika nosuutiita Aksieela lai taa vinjam safleiteetu dazaadas mulkiibas par mani, lai vinsh pilniibaa ateiktos no daasnaa herciga piedaavaajuma. tai pashaa laikaa bija saruna ar karalieni, kur vinja izteica veeleeshanos redzeet mani saderinaatu ar kaadu no elfiem, kas arii lika aizdomaaties. protams arii liesl paldies rovielai par speeli, jo tas bija tieshama interesanri un aizraujoshi, un luudzu piedoshanu, ja sagaadaaju kaadas nepatikshanas vai liku lieki satraukties. Komtese Vilhelmine de Rovjela p.s. wiiiii - es veeljoprojaam iehavoju funu par to ka esmu puselfs .... LOL |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 02:00 |