![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
Kā jūs domājat, kādi ir vislielākie noslēpumi saistībā ar Baznīcu kā organizāciju.[Nu apmēram tādā garā]
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Nu gan jūs visi piesienat baznīcai tādas lietas, kas vispār attiecas uz Senajiem un Viduslaikiem! Nu kāpēc??? Vai jums tās traucē? Kāpēc mēs atļaujamies spriedelēt par lietām, kuras uz mums pat neattiecas, kuras mēs nepārzinām, par kurām PAŠI nekādas jaunas atklāsmes nevaram izveidot! Redz, cilvēki raksta :"Nu kā var iet baznīcu, ak šausmas, kā man tur riebjas!" utt. Muļķīgi! Kāpēc tad runā? Ja pats neesi pārbaudījis, gājis, iesaistījies, KĀ TU ATĻAUJIES nomelnot??? (Es nerunāju par visām atbildēm šajā pavedienā - daži zina ko runā, bet diemžēl tas ir mazākums!) Es arī neņemos spriest par nez kādiem tur noslēpumiem, kas radušies senatnē, kad cilvēkiem nebija ko darīt, sanāca ap ugunskuru un izdomāja visādus pekstiņus, lai dzīvot interesantāk! ... Droši vien es daudzās lietās kļūdos, bet noteikti kaut kur ir man ir taisnība!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 18:58 |