![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.04 ![]() |
Kā jūs domājat, kādi ir vislielākie noslēpumi saistībā ar Baznīcu kā organizāciju.[Nu apmēram tādā garā]
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.05 Kur: peļu medībās :D ![]() |
Ejam dedzināt baznīcas? bet točna. besī tie krusti. Acīs duras. ...Namej, ejam nodedzinaat visas Bazniicas+tu vareetu aplauzt visus krustus! Domā ja darīs tāpat, kā viņi, tad paliks labāk ... (tāpat jau pietiek apgānītāju) phe... bazniicas... nepatiik man... tikai deelj taa, ka tur wiss ir saistiits ar Diewu... wienu reizi tikai tur esmu bijusi - 5 gadi man bija, wecaaki piespieda braukt - & tajaa pashaa wienaa reizee es aizmigu & wisu noguleeju (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) No turienes jau visa tā nepatika rodas ka piespiež (un to var attiecināt uz jebko, tāpēc piespiest nekad nevajag ... aicināt, pierunāt jā, bet ne piespiest) Patiesībā, bznīcā iešana nav nekas slikts(es ga pats neeju), nu cilvēki tic ... nu lai takš viņi tic, ticība palīdz viņiem izdzīvot grūtos apstākļos ... Kristietība kā ticība pati par sevi jau nav slikta. Problēma ir tur, ka ļauni/savtīgi cilvēki gadsimtu gaitā ir traktējuši Bībelē rakstīto savā labā. Arī pārrakstot/tulkojot pašu Bībeli , daudz kas ir zudis. Noslēpumi ... noslēpumi/intrigas un viss pārējais ir ikvienā lielā organizācijā ... pie kuriem vainīgi protams ir tie paši iepriekšminētie ļaunie/mantkārīgie cilvēki ... vēl jau protams var izplūst diskusijā, kāpēc viņi tādi kļuvuši, bet tas ir cits stāsts .... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 18:43 |