![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.06 ![]() |
ko māģinājāt saukt? izdevās? pati pirms kādiem pāris gadiem ar draudzenēm saucām melno dāmu... nekas neiznāca bet kopš tās reizes galīgi negribās...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.10.05 ![]() |
Garus es laikam neesmu mēģinājusi saukt...varbūt vienkārši neatceros.
Vēl nesen mana draudzene salauza kāju uz viņai tagad ģipsis.Tākā viņa nevar iet ārā pa sniegu dzīvoties,tad aizgājām pie viņas paciemoties un lauztās kājas īpašniece(Madara (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) ierosināja,ka mēs varētu uztaisīt kādai meitenei zombiju viņas gultā un tā meitene notēloja,ka viņai iedarbojas un mēs visas sabijāmies un es eispiedzos pa visu māju.Galu galā viņas pierunāja arī mani uz šito un taisīja arī man.Uz nevienu uz mums nekas tā īpaši neidarbojās.Tajā vakarā es naktī slikti gulēju:baigi grūti bija iazmigt,bija karsts,bet segu nesedzu nost.Kad satikāmies ar Madaru viņa man vaicāja vai es varēju aizmigt.Madara pati stāstīja,ka slikti gulējusi yun bijis ļoti karsts.Turklāt zombiju mēs taisījām tieši viņas gultā. Lai gan tā nebija īsti garu izsaukšana es neieteiktu un pati nevēlētos garus izsaukt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 18:20 |