![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Nu, ja godīgi man filmā Legolas kā elfu pārstāvis likās pavisam neatbilstošs, ne pietiekami spilgts. Protams, arī grāmatā viņam nav pārāk daudz vietas atvēlēts... Ja man būtu jāizvēlas spilgts elfu pārstāvis, tad jau labāk Galadriela vai Elronds (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja atmiņa neviļ, Tolkīns kaut kad teica (savās vēstulēs laikam), ka viņaprāt, elfs esot devis vismazāko ieguldījumu Gredzena brālībā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.05 Kur: Sudraba dvēselē vēju auž... ![]() |
Vispār jau man ļoti patīk OB. Arī kā Legolass. Jā, varbūt tie pārējie elfi bija majestātiskāki un sazin vēl kādi... Man arī ļoti patika Elronds un Galadriēla kā elfi... Tomēr, arī grāmatā Legolass nebija tāds kā viņi, man pat šķiet, ka Gredzena Brālībā, 2. grāmatā, Legolass bija nosaukts par "savādu elfu". Turklāt, vai nebija tā, ka pārējie filmas elfi visi (njā, nezinu, kā ar Haldiru) bija Diželfu pēcteči? Legolass taču bija no Sindariem.
Bet, lai vai kā, man Legolass īpaši patika otrajā filmā, pie tam vislabāk tajā vietā, kur viņš elfu valodā strīdējās ar Aragornu. Nez, man šķiet, tā ir viena no izteiksmīgākajām epizodēm, kur viņš darbojas. Šo rakstu rediģēja undomiel: 03.01.2006 14:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 12:04 |