![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.
Bez kā tu negribētu dzīvot: |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.04 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? bez gulēšana
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? nekad nesaki, nekad Ko tu nekad nedarītu? domātu, ko tagad varētu nedarīt LOL Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? dotos karā arī, tad ja nekas,absolūti nekas nenotiktu Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? pagājuši jau Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? uzcelt pieminekli sev, par labiem darbiem cilvēces labā proti; urlu neienīšanu No kā tu nekad neatteiktos? no sevis Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? ļoti grūta Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? ' tu esi viens no desmit cilvēkiem, kurus es savā dzīvē augsti vērtēju un tu esi pirmā ' Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? 'karavīrs' Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? agrā bērnībā.proti, mamma mani palaida/izlaida brīvībā Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? perversa Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? izbeidz.tu laikam joko Kāds ir tavs mīļākais saldējums? plombīru Kā plāno sagaidīt jauno gadu? kā pagaišgad.laikā, kad visi ir ārā blenzt uz raķetēm.es saktos victoria secret showu un kārtoju savu istabu t.i klāju paladziņus.ok.tas bija aizpagaišgad Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? prooootams Mīļākā grupa,mūziķis(bet tikai 1) Stevie Nicks n Charlotte Martin, Fleetwood Mac Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Demakova Skaistākais ko šodien redzēji? GP-galadibriela-keita blansheta.haha. Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Kanādā Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? http://www.inherownwords.com/ Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? lapas kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? ir laiki, kad der būt muļķākai.spried pats, ko es gribu teikt Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi? viena filma Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi? pazvanījusies uz sex-telefonu vērtībā par 118 latiem. Vai tev patīk Greenday? nooooo Tev ir gadījies krist no kāpnēm? novelties,jā Cik gadu vecumā tu gribētu nomirt?(Ja vispār gribi) ap 90 ( gribu mazbērnus redzēt ) Kurš sporta veids tev vislabāk padodas? domāšana ( nu baa.es nez) Ja Tev būtu viens jautājums Dievam, ko Tu viņam jautātu? Kāpēc Tu nolādēts, laidi mani pasaulē? Mīļākais gadalaiks? Kāpēc? rudens.piedzimu tai dienā, kad rudens iestājas Kā tu vērtē gejus un lezbietes? visai profesionāli.patīk Kā tad ir - blonds-a vai tumšmatains-a? tumša ko tu mīli vairāk par visu pasaulē? sevi Baidies nomirt? nekad nebaidos no taa, ko neesmu a) iepazinusi (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) piedziivojusi n izdziivojusi uz sevis.domaajams Vismuļķīgākā lieta? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 20:56 |