![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ja lasāt, kura labāk patīk ? (man patīk ''Ceļojums uz zemes centru'', lai gan tam par iemeslu ir cita grāmata)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Esmu lasījis:
Ceļojums uz Zemes centru Ceļojums ap Mēnesi Kapteiņa Haterasa ceļojumi un piedzīvojumi Kapteiņa Granta bērni 20 000 ljē pa jūras dzelmi Noslēpumu sala Astoņdesmit dienās ap zemeslodi Mazais kapteinis Žangada Begumas 500 miljonu Meteora medības Zelta vulkāns Vairāk nespēju atcerēties, moš vēl kāda. Katru no gramatām esmu lasījis vairākkārt (izņemot Ceļojumu uz Zemes centru un Zelta Vulkānu, kas tikai vienu reizi lasīts). Mana mīļākā Žila Verna grāmata ir Noslēpumu Sala, to es esmu lasījis neskaitāmas reizes (laikam sešas reizes). Žils Verns man bērnībā bija viens no mīļākajiem rakstniekiem. Visaktīvāk par jamo fanoju 10-14 gadu vecumā, tagad gan kādu laiku neesmu pārlasijīs nevienu viņa darbu. Žilā Vernā man vislabāk patika detalizētie tehnoloģiju apraksti. Kā man patika, ka Noslēpumu Salā bija uzrakstītas nitroglicerīna, stikla, ķieģeļu, telegrāfa un citu tehnoloģiju gatavošanas apraksti. Es pat bērnībā apdomāju ka varētu pēc Žila Verna receptes uztaisīt nitroglicerīnu, taču ideja, diemžēl, tomēr palika tikai galvā. Būtu varējis uzrīkot kārtīgu grautiņu un saspridzināt sevi gabalos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 22.12.2005 20:36 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 05:38 |