![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.05 Kur: Latvija, Saldus ![]() |
Ir kādas ziņas kad būs 6. Harija Potera daļa latviski? Es zinu tikai to ka tā būs decembrī.
P.s. Ceru ka būs ziemas brīvlaika sākumā vai pirms. Šo rakstu rediģēja silverman: 13.11.2005 18:51 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
ko?? tikai tresaja?? un ko musm parejiem tagad darit??? es tac tik ilgi nenogaidisu...jaiet sudzeties uz to Jumavu saucamo Nu ej. Diezin, vai tas palidzes. Man tas zinama mera ir labi, jasak kepaties ar indexu atkartoti bus tikai pec gramatas iznaksanas, un varesu netrauceti nolikt ziemas sesiju (ti uzmanibu nenoversis ghramata (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) ). Bet butu nu varejusi izlaist uz Ziemassvetkiem, es nevaru saprast to vinu slinkuma politiku (nerunajot par to, ka vini pasi laiz garam labu iespeju ZS tak!). Luk, krieviski gramata jau pie mums ir iznakusi, 3. decembri, abet musejie taisas tikai 2 menesus velak... sviests. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 20:20 |