![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.04 Kur: ceturtdaļgrams! ![]() |
CITĀTS "Visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet citi ir vienlīdzīgaki par citiem" Nu kam vēl liekas, ka ši grāmata ir lieliska? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
nu, man šķiet, ka nevar teikt, ka tur ir runa tikai par komunisma laiku. Pilnīgi piekrītu visiem, kas saka, ka tā ir ļoti patiesa grāmata (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
man drīzāk šķiet, ka tajā var manīt ļoti daudz no tā, kādas metodes tiek izmantotas manipulēšanai ar cilvēkiem. Kaut vai tā pati biedēšana ar Džonsu - tieši tas pats ir noticis nu jau teju 15 gadus neatkarīgajā Latvijā, izmantojot kā argumentu - "vai jūs gribat, lai krievi atgriežas vai Krievija mūs atkal okupē?" - kaut arī tas, visticamākais, nevar notikt un nenotiks. man gribētos ticēt, ka tie, kuri Orvela minētās metodes politikā izmanto šobrīd, to nedara ar sliktu nolūku, bet tikai tāpēc, ka citu sabiedrību nav pazinuši.. bet tik un tā žēl. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 02:00 |