![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Šeit Jūs varat postot savus jaunos, skaistos, gudros un nepārspējamos personāžus.
Kā arī vēlāk veikt ārpus spēles sarunas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pirms drukāt savu personāžu ATD pavedienā lūgums to iesūtīt man pa PZ. Un kad būšu to apstiprinājusi šeit iedrukājiet no savas leģendas tikai šos punktus: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 5)augums, 6)vecums, 7)ieroči (Tie kuri redzami, kad paskatās uz jūsu personāžu) 8)dzīvnieki (Ja jūsu dzīvnieks jums visu laiku ir blakus un jūs to neslēpjat) 9)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 10)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) Šo rakstu rediģēja Farliner: 12.09.2005 00:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
Ja ir runa par to, ka personāži runā visādus sīkumus un muļķības, tad tas, protams, ir akmens manā lauciņā. Bet tāpēc mans tēls skaitās pļāpīgs. Un var runāt arī par visādiem ne pārāk sakarīgiem sīkumiem. Protams, to var arī nedarīt, bet tad vairs nav nozīmes leģendai ar rakstura aprakstu. Visi nevar būt vienādi. Un tad, ja vienīgā darbība ir Rikki muldēšana par kaut ko ne pārāk svarīgu, GM taču mierīgi var dzīt spēli uz priekšu. Man pret to nav iebildumu. Drīzāk ir tā, ka pārāk bieži viss pārvēršas tikai par "ejam un daram", bez domām, viedokļiem un niansēm.
Laikam vienkārši esam pārāk dažādi spēlētāji ar pārāk dažādiem priekšstatiem par ideālu spēli. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 01:19 |