![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Šeit Jūs varat postot savus jaunos, skaistos, gudros un nepārspējamos personāžus.
Kā arī vēlāk veikt ārpus spēles sarunas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pirms drukāt savu personāžu ATD pavedienā lūgums to iesūtīt man pa PZ. Un kad būšu to apstiprinājusi šeit iedrukājiet no savas leģendas tikai šos punktus: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 5)augums, 6)vecums, 7)ieroči (Tie kuri redzami, kad paskatās uz jūsu personāžu) 8)dzīvnieki (Ja jūsu dzīvnieks jums visu laiku ir blakus un jūs to neslēpjat) 9)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 10)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) Šo rakstu rediģēja Farliner: 12.09.2005 00:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Ir jau tā, kā Tu saki! Piedevām ne visi vienādi tiek pie datoriem sarakstīt visu, ko vēlas.
Man tiešām ir grūti pieņemt jel kādu pasauli par pārāk labu. Par pārāk sliktu un nedraudzīgu - tas ir daudz vieglāk. Mani personāži parasti dzīvo puslīdz reālā pasaulē ar "elementiem". Bet, lai cik draudzīga un laba pasaule - neviens no maniem tēliem neizdzīvos bez domāšanas un prātošanas kas kā un kāpēc. Ja tas tiek liegts, viņš kļūs tikai par pasīvu līdzgājēju un neko vairāk. Es to visu varu nerakstīt spēlē, turpmāk apsolos iegrožoties. Tikai lūgšu iegaumēt, ka tas tā ir. Vēl pāris itin kā viegli noskaidrojami, bet nez kāpēc neatbildēti jautājumi, un tas tā notiks. Bet tas nav tēls, kādu es gribu spēlēt. Danni noteikti vēlas piedalīties (un izbaudīt, un izmantot savas smadzenes) visā, kas notiek, nevis pa galvu pa kaklu kaut kur skriet nezinot kāpēc un uz kurieni. Tāpēc viņš neskrien uz pirmo mājienu ar pirkstu. Un Danni noteikti nedzīvo tik jaukā pasaulē kā Boēcijs - Danni nemaz negaida, ka aiz katra stūra būs kaut kas noderīgs, nav viņš neglābjams optimists sangvīniķis. Ja mežs, tad mežs, tad var apmaldīties un var nomirt. Normāli. Bez cerībām uz "deus ex machina". Piedevām - kā es varu zināt, kādi sīkumi ir svarīgi un kādi ir nenozīmīgi? To zin tikai un vienīgi GM, bet spēlētāji to noskaidro. Cenšos to panākt, kā māku. Laikam jau ne visai sanāk (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 00:33 |