![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
The Radio Times magazine ir publicējis izvilkumus no intervija ar Dž. K. Roulingu un Stīvenu Fraju, kas tiks pārraidīta BBC Radio 4 10. decembrī 9 AM GMT.
SF: Vai tā ir tiesa, ka jūs jau esat izplānojusi visa stāsta beigas? JKR: Jā es zinu, kas notiks beigās. Un man aukstas skudriņas noskrien pa muguru, kad kāds nejauši spriežot par to, kā tas varētu beigties, pietuvojas pareizai atvildei. Tad es esmu panikā un domāju: -Jā tas ir tik acīmredzami, ka vēl viens solis un noslēpuma vairs nebūs! Un tad kāds aizvirzās atkal sāņus un tad es nodomāju:- Nē, tas tomēr nav tik acīmredzami! Tik daudz, kas notiek sestajā grāmatā, norāda uz to, kas notiks septītajā. Kaut arī sestajā beigās ir noteikti tāda sajūta, ka jūs stingri jūtat, ka intriga vēl nav beigusies un, ka tā turpināsies. Tāda sajūta ir pirmo reizi. Es loti uzmanījos, lai nebeigtu. SF: Jūs nebaidieties izvairīties no grūtībām un šausmām jūsu darbos. JKR: Es spēcīgi jūtu, ka ir vēlme tuvoties normālai literatūrai, ka mēs noteikti mēģinām aizsargāt bērnus, nevis no šaušalīgiem faktiem, bet gan no viņu pašu iztēles. Bērns, kas tiks aizsargāts no atprātotājiem literatūrā, daudz vieglāk kritīs tiem par upuri reālajā dzīvē. SF: Vai jums ir domas par to, ka atkal rakstīsiet priekš bērniem, kad rakstīsiet kaut ko jaunu? JKR: Patiesībā, nezinu. Ir manā skapī idejas par citām bērnu grāmatām, kas būtu domātas jaunākiem bērniem. Bet ir arī citas lietas. Es domāju, ka man būs jāatrod labs un ļoti slepens pseidonīms. Citādi visas manas grāmatas tiks uztvertas kā pēc-Potera grāmatas. Es neesmu pārliecināta, ka jau skatos tādā nākotnē. Fragments atrodams Maglu tīklā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.04 Kur: Galvaspilsēta ![]() |
ja un jus vel pateiksiet ka vina visu muzu katru gadu izdos pa 1 HP lol =]
un bus 10 11 12 19 HP... nu varbut vel 8 ja tur kautkas vel paliks pa ko rakstit shaja stasta ,bet nu esiet reali un pati Rroulinga teikusi ka bus tikai 7 (varat teikt ko var zinat ,bet nu busim realistiski tie ir tikai fanu sapni izdomas un ceribas lo =]) Bez tam ko ta tu tur rakstisi??? Tas ir stasts je romans hz ,brt tam kautkad ir jabeidzas... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 00:59 |